Orthopedisch kussen ovaal grijs

Wat een topper is dit ovale orthopedische hondenkussen met opstaande rand en lage instap. Dit kussen wordt ook wel een hondenbed of gewoon hondenmand genoemd.

Specificaties Orthobed Karlie Oval Grijs

Ovaal kussen of mand met speciaal orthopedisch traagschuim. Traagschuim is een materiaal dat zich aan het lichaam aangepast voor de beste ontlasting van de wervelkolom en gewrichten. Het traagschuim keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De hoes is afneembaar en kan worden gereinigd op 30°C. Wordt geleverd met een afneembare hoes en klittenband, en heeft een antislip onderkant.

Meet je hond zorgvuldig voordat je dit hondenkussen bestelt. De lengte van de basis van de staart tot de schouder is de binnenmaat van de mand die uw hond nodig heeft. Doordat de rand relatief breed is, is het ligoppervlak relatief klein. Zie ook “Hoe kies je de juiste maat hondenkussen?“.

Buitenmaat en binnenmaat:

  • 72 x 50 x 20 cm     48 x 40 cm
  • 100 x 65 x 24 cm   73 x 50 cm
  • 118 x 72 x 24 cm   83 x 58 cm
Bestel dit kussen

Karlie is een heerlijk ovaal hondenkussen voor elke hond

Hondenkussen orthopedisch traagschuim
Orthobed Karlie Oval orthopedisch hondenkussen 100cm

Nu hebben wij zelf dit kussen gekocht omdat onze hond lichamelijke klachten heeft, maar het is natuurlijk een erg fijn kussen voor elke hond die houdt van een lekker zacht, comfortabel en knus plekje. Hij is voorzien van traagschuim, een antislip bodem en de hoes kun je gewoon afritsen en wassen met de hand of in de wasmachine.

Hierbij enkele foto’s van dit orthopedische hondenkussen bij ons zelf thuis. Onze hond is van neus tot staartwortel 75cm lang, en hebben gekozen voor de buitenmaat 100 x 65 x 24 cm.

Plaats een reactie